Over Multitof

Wat?

Op Multitof schrijf ik over alles wat me bezighoudt. Dat zijn vaak mijn sportieve belevenissen in vooral de Nederlandse triathlonwereld.

Wie?

Multitof wordt geschreven door Aron van Ammers. Triatleet. Ondernemer. Talenliefhebber. Fan van gedecentraliseerde, vertrouwensloze, cryptografisch gegarandeerde informatiesystemen zoals Bitcoin.

Eredivisie Triathlon

Van 2012 t/m 2014 startte ik in de Eredivisie Triathlon, met het team van De Dolfijn. De Eredivisie is een competitie op het hoogste niveau in Nederland. Dat betekent niet dat iedere deelnemer prof is of een niveau van wereldklasse heeft (verre daarvan), maar wel dat het geweldig spannende en mooie wedstrijden zijn om aan deel te nemen. Van de stayerwedstrijden in de Eredivisie heb ik een aantal statistiekensheets en grafieken gemaakt.

“Multitof”?

Goede vraag! Ik zocht ooit naar een unieke term om als domeinnaam te registreren. In een slechte Nederlandse serie op TV hoorde ik ooit iemand zeggen “multitof man!” in de zin van “dat is heel tof, man!” Dat vond ik zo idioot klinken dat ik niet lang twijfelde en multitof.com registreerde.

 

One thought on “Over Multitof

  1. Hoi Aaron,

    Er is een portemonnee gevonden met jou ID kaart in Paradiso.
    Neem even contact op met
    020 020 – 626 45 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *