Uitslagen Triathlon Breukelen met alles erop en eraan

Een heerlijk ochtendje gesport in Breukelen. Misschien dat ik er zelfs nog wel iets beschouwends over schrijf. Maar eerst belangrijker zaken!

Van deze wedstrijd heb ik wederom meer uitgebreide uitslagensheets gemaakt, apart voor de dames en de heren, met posities/percentages binnen het geslacht.

Let op dat er ook een kolom “Groep” staat na het fietsen. Die aanhalingstekens staan er niet voor niets. Ik heb hierbij simpelweg mijn formule toegepast zoals ik die ook voor de Eredivisie-uitslagensheets toepas: als twee fietsers binnen tien seconden van elkaar van de fiets komen, is dat een groep.

Ik wil hiermee niet insinueren dat er gestayerd is. Hoe zou ik dat ook kunnen weten? Ik was elders in de wedstrijd druk bezig. En binnen tien seconden van de fiets afstappen én voldoen aan de stayerregels kan prima. Sterker nog: als je 35 km/u rijdt, rijd je bijna 10 meter per seconde, dus is zelfs een verschil van iets meer dan één seconde nog binnen de stayerregels. Maar finishen op korte afstand van elkaar zegt wel iets over de dynamiek van de wedstrijd, vandaar toch de kolom erin.

Zoals een scherpe lezer aangaf: dit gaat alleen op voor deelnemers die in dezelfde startserie zaten. In ieder geval voor de voorkant van het herenveld was dat volgens mij grotendeels zo. Maar neem deze kolom dus niet met één, maar twee flinke korrels zout.

Without further ado, de uitslagen van de Triathlon Breukelen met alles erop en eraan.

DamesHerenUitslagen MyLaps (bron)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *