Mijn publiek domein

Hoera! Multitof.com doet eindelijk wat hij moet doen: deze blog hosten. Wellicht zal ik er nu dus ook eens iets op zetten. De kunst is om iets te schrijven te hebben, wat ik zelf kwijt wil, en wat ook nog eens interessant is om te lezen… Dan hebben we de lat al wel behoorlijk hoog liggen natuurlijk. Gelukkig weet nog bijna niemand dat deze blog bestaat, het is dus een beetje droogbloggen.

Voor nu een link om u geamuseerd te houden: The Dawn and Drew show, mijn meest favorietste podcast. Een married couple uit Wisconsin (waar dat ook moge zijn, wie in Europa weet er iets van de ligging van staten en plaatsen in de USA?) neemt regelmatig een gesprekje op zonder enige noemenswaardige inhoud maar met een hoge amusementswaarde. En dankzij de Podcasting revolutie kun jij dat iedere keer automatisch op je mp3-speler krijgen. Is het niet geweldig? Ik zal een antwoord suggereren: ja, dat is geweldig.

2 thoughts on “Mijn publiek domein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *