Statistieken Ouderkerkerplastriathlon

Ha fijn, een wedstrijdje in de buurt. Vlak de druk van het behalen van punten voor het Dolfijn Clubkampioenschap niet uit, maar het was toch redelijk ontspannen. Ik heb genoten van een mooie eerste editie van de Ouderkerkerplastriathlon!

Maar belangrijker zaken, cijfers! Bijzonderheid is dat de lengte van de wissels verschilde per wave. De atleten van de wave 1 hadden bijvoorbeeld een korter stuk te lopen bij de eerste wissel en een langer stuk bij de tweede. Vergelijken gaat dus alleen op voor atleten in dezelfde wave. Maar: iedereen liep totaal evenveel. Daarom zijn er kolommen toegevoegd (“W1+2”) met daarin beide wissels opgeteld. Die zijn wel te vergelijken met iedereen.

DamesHerenOriginele uitslagen MyLaps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *